MOOI GROEN IS PRETTIG ZAKENDOEN
Je weet als geen ander dat de eerste indruk telt! Daarom is jouw bedrijfstuin hét visitekaartje naar jouw klanten. Een verzorgde tuin laat meteen een positief gevoel achter en verleent jouw onderneming nog meer uitstraling. Vertrouw daarom voor de aanleg van jouw bedrijfsterrein op de professionaliteit en ervaring van een goede hovenier.

EEN POSITIEVE WERKSFEER DOOR PRACHTIGE PLANTEN
Je wensen vormen uiteraard het vertrekpunt van het ontwerp. Samen met zoekt een hovenier met jou naar het perfecte en meest praktische plan waarbij de stijl van jouw bedrijf exact tot uiting komt in het omringende bedrijfsterrein. De mogelijkheden zijn eindeloos. Eventueel zorgen zij ook voor aangepaste planten in de kantoren zelf. Dit komt de werksfeer alleen maar ten goede.

GROEN MOET GROEN BLIJVEN: ONDERHOUD
Op jouw verzoek verzorgt een hoveniersbedrijf tevens het onderhoud van jouw groenvoorzieningen. Met ons duidelijke onderhoudscontract weet je meteen waar je aan toe bent en wat je van zo een bedrijf mag verwachten. Kundige medewerkers houden jouw terrein en planten optimaal in orde. Een zorg minder voor je bedrijf.