Groenkeur
Wij brengen Groenkeur actief onder de aandacht van opdrachtgevers, inkoop-, retailorganisaties en potentiƫle deelnemers. Wij zijn aanwezig op beurzen en congressen en verzorgen regelmatig presentaties, workshops, gastcolleges en deelnemersbijeenkomsten.

Stichting Groenkeur is opgericht in september 2003 en bestaat uit een bestuur, een college van deskundigen en een aantal technische commissies

Bekijk de website van www.groenkeur.nl

Tuinkeur
TuinKeur is een onafhankelijk keurmerk dat duidelijkheid schept in het grote aanbod van hoveniers. TuinKeur gecertificeerde hoveniers zijn uitgebreid gecheckt en worden doorlopend gecoacht. Hierdoor bent u er met een TuinKeur gecertificeerde hovenier van verzekerd dat er een betrouwbaar en professioneel bedrijf in uw tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Bekijk de website van www.tuinkeur.nl

VHG (branchevereniging)
Branchevereniging VHG is een vereniging voor hoveniers, groenvoorzieners, boomspecialisten, dak- en gevelbegroeners en interieurbeplanters. VHG behartigt de collectieve en individuele belangen van haar leden op sociaal-economisch en bedrijfsmatig gebied. VHG bestaat uit domeinen, regio’s, een ledenraad, het bestuur en een verenigingsbureau.

Bekijk de website van www.vhg.org